Vuhuu! Ari voitti Idolssin<3 Eka kerta, ku IDOLS saa meikät itkemään.
Illalla meikä etti vaan mp3;sta. Jollaki vissii oli ollu hauskaa, ku oli piilottanu sen meikän sängyn alle ? No ei jaksanu alkaa ryömimään sängyn alle hakemaan sitä pois, joten niin tarrasin salibandymailaani ja vedin sen sillä sieltä pois. Hetkonen, taisin tehdä vielä illalla jotain muutaki. Katoin jotain ohjelmaa.

No aamulla tuttuun tapaan heräsin jo joskus kahdeksan aikoihin, mutta ei jaksanu heti pompata ylös niin kuuntelin musiikkia siinä sitte johonki puoli yheksään. Äiti koneella katto iha innoissaan jotain videota Arista. No pakkohan se meikälläki oli sitte kattoa se. Konetin, ja sitte pitiki lähtee pilkkikisoihin. Autossa tuli huono olo. Tuli ihana ilma ku mentiin sitte sinne jäälle pilkille. Meikä veti iha levon kannalta sen ku ei meikälle tullu ALUSSA yhtään kalaa. No sitte vaihdoin kaks kertaa paikkaa ja yhen kerran pilkin. No sittenkään ei kuulunu mitään, heti ainakaan. No ei se haitannu. Aloin vaan kuuntelemaan mp3;sta ja join limsaa siinä iha rauhassa, niin sitte alko nykimään. Ja tulihan sieltä niitä kaloja. No sitte tuli taas tauko ja sitte alko taas tulemaan ku vaihdettiin syötti. Heti ku tunki veteen niin heti uus nykäs. Kunnon päivä. Sitte aika loppu yhdeltä ja piti lähtee punnittee ne kalat. Meikä sai yhtään 13 kalaa ja ne paino yhteensä jotain 550grammaa ja isoin kala paino 100grammaa. Haha. No siinä sitte palkintojenjakoo ootellessa meikä vaan sähläs siellä jotain. Muahaha. No joo ! Ei sitä sitten sen enempää.
 
Akillesjänne ihan kipee. Pikkuveli potkas siihen aamulla niin ihanasti. Nam, onpas hyvää suolalihaa. AH. Haluun ulos, mutta sattuu jalkaan.

>>
Piti käydä hakee lisää syötävää. On tässä niin nälkä ku yli viis tuntii ollu ulkona. Onneksi tänään on vasta lauantai. Maanantaiki lomaa. Onneksi. Klumps, tiistaina se kirjaesitelmä pitäs niinku pitää. No jos jaksaa niin sitten. Tänään pitäs mennä vielä elokuviin(?) 

Mitähän sitä sitte nyt keksis? Pitää kuunnella musiikkia ja konettaa tässä iha rauhassa. Kyllä niinku väsyttää. Haluun nukkumaan, taivaan rauhaan! Joo, se ois kiva. 

AMOR ESA.