Eilen illalla nukuin ihanat seittemän tuntia. Tuli katottua Liverpool - PSV jalkapallo-ottelu niin siinähän se. No ei siinä mitään, väsytti aamulla, mutta en kadu yhtään että katoin ton pelin. *raiskaus*

Koulussa oli taas siistiä. Pojat innostu vähän leikkimään musiikintunnilla. No eihän siinä sitten mitään. Olihan se päivän selvää, että mein opettaja vetää ressit ku kuulee musiikinopettajalta miten ne käyttäyty. Huomenna kaheksasta yheksään ne pitää sitten sen musiikintunnin. Onnee teille, jos nyt ikinä satutte lukemaan tätä.
Biologian koe meni päin ikkunaa ja se ikkunakin meni rikki. *nyyh* No ei se haittaa.
Sitten siinä yhessä välissä kävi jotkut EVOT kertomassa jotain yläasteelle menosta. Eihän siinä mitään. Ihan kiva, että kävi selittää siellä jotain, vaikka en kyllä tällä hetkellä muista puoliakaan mitä ne selitti, mutta ei se haittaa. Ihana ilma tuolla ulkona joo. Tulee lunta ja ihan hirvee tuuli.

Mitähän muuta kirjoittaisin tänne? Hmm. Ehkä parempi etten mitään, sillä se on parempi teidän kannalta. Sillä kun meikä kirjottaa tänne jotain sontaa, niin te menetätte mielenterveytenne lukemalla sitä. No ei näitä kukaan lue niin voin ihan vapaasti kirjoittaa tänne. Jes, VUHUU! Mutta nyt vaihdan aihetta.

>>> TÄHÄN VÄLIIN JÄNISKEVENNYS <<<

Joo, hetipäs helpotti. Kohta vois vaikkapa mennä. Ei voikkaan. Ensinnäkin vaihdan taas aihetta!
Jos minä saisin päättää mitä kirjoittaisin teidän hautakiviin, siis teidän jotka luette tätä, niin kirjoittaisin siihen mahdollisimman kaunista tekstiä, että näette minusta painajaisia haudassannekin. 

>> Oman tekstini olen jo päättänyt <<

Omaan hautakiveen haluan tekstiksi; "Sekoa rauhassa, Esa!" ja haluan tuon tekstin Vesan kirjoittaman. Sen jälkeen voin seota rauhassa. MUTTA VAIHDETAAN TAAS AIHETTA.

Mitäs teille kuuluu? Mulle sekoa. No ei. Hyvää kai.

Terveisin; Amor Esa (Hannele)