HOT LEIDEEES.
Just näin. Mistähän tuoki tuli? O_O Varmaan sekoon, ku oli niin hottis päivä. Aika joo.

>>klo 21.24<<
HETKONEN! Haen juotavaa.

>>klo 21.25<< 
Täällä taas. Kesti niinku minuutin. Miten kestää minuutti, ku käy juoksemalla jääkaapilla ja tulee takaisin kävelen? Okei. Kai meikä sitte mateli. Mutta ei se haittaa.
Koulussa joo.. Muuten kiva päivä, sitä huolimatta, että meinasin joutua jälkiistuntoon. Ja monet joutukin. Mielestäni kyllä ihan turhasta syystä!

Joo. Ulkoilupäivä, ihan kivaa oli. Pääsiäisloma. Huh, jes. VUHUU. Meikä varmaan kohta taas vetää jonkun kunnon sekoamiskohtauksen jolla ei ole rajaa, sillä nyt pyörii päässä jo ihan asioita JOITA EN HALUA JULKISUUTEEN. Ja haluan vaan kirjoittaa ja kirjoittaa jotain sekoa. Mutta yritän kumminkin pysyä ihan tajuissani. Taitaa muuten olla niin, että vaikka kirjoittaessani olisin sekoamassa, niin tämä kirjoittaminen ikävä kyllä taitaa jotenkin rauhoittaa minua. Hmm. Jos asia on niin, niin sitten se meinaa sitä, että minun pitäisi kirjoittaa useammin.
Ehkä ei. Ehkä menen nyt johonkin muuhun aiheeseen. Koulusta kun tulin kotiin, kai sähläsin jotain. Meikällä oo siitä mitään muistikuvia. Hola! Hetkinen, nyt meikäki muistaa jotain. Otin kaapista pari, kolme videota joihin oli nauhotettu mäkihyppyä ja marssin yläkertaan ja katselin niitä. Kelailin niitä siinä ja sitte yhtä kohtaa kelasin varmaan kymmenen kertaa läpi. No mikä se kohta sitten oli, niin ääh! Antaakaapas olla. Joo, tässä vois vaikka taas kohta kirjoittaa jotain sekoa. Alkaa varmaan kohta loppua aiheet, koska en ole tänään tehnyt muuta ku ollu koulussa, kattonu mäkihyppyä ja sitten konettanu. No lisätään siihen vielä tunti telkkarin ääressä. En sen kummempaa..
MUAHAHA. Tulihan tuoki pitkästä aikaa kirjoitettua tekstiin. En ookkaan tunkenu sitä vielä tähän ollenkaan. Paitsi siis nyt. Kuuntelen aika siistiä musaa. Taas tällästä aika vanhaa. Mutta ei se haittaa. Vanha just kaunista. Hmm. Selitän täällä jotain ihan päättömiä asioita, mutta ei se haittaa. Kukaan näitä kumminkaan jaksa lukea ku nää on niin siistejä. Kaikkia nimittäin kiinnostaa! Meikää ainaki. Sen takia luenkin näitä aina ite.

Limsa loppu. Kukaan ei puhu. Meikäki on rauhallinen. Tää on ihmeellistä. Kuuntelen Jani Wickholmia? Miten se on mahdollista? Näppäimet pitää kivaa ääntä. En ajattele, muuta kuin jotain kaunista. Miksi? Yleensä ajattelen kaikkea inhottavaa, ihanaa, ilkeää ja kaunista yhtä aikaa. Miksi nyt en? Olen sekaisin. Nyt tulee kuolema. Mesessä kukaan ei puhu. Ei sano sanaakaan. Yksin täällä kirjoitan kaikkea sontaa. Enkä tiedä, miksi en voi lopettaa. En kai vaan halua, mutta kohta en jaksa enää.. Miksi sitten höpötän kaikkea turhaa. Siksi koska minulla on tylsää.. Nyt joku puhuu. Ajatukseni sekoavat, enkä enää puhu mitään ... MUAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAH. MULLA ON HAUSKAA!

Kyllä vain. Meikäki alkaa seota. Kuuntelen siis ihan oikeasti Jani Wickholmia, vaikka en tykkää koko äijästä, mutta ei se haittaa. Innostuin vaan kuunteleen tätä sen biisiä jostain syystä. Tää on itseasiassa tosi kaunis. Miksihän puhun jostain laulajasta, ku kiinnostaa.. Pitäs mennä nukkumaan. Väsyttää.

Pitäs tehdä kirjaesitelmä valmiiksi, koska joudun pitämään sen tiistaina. No siis iha varmasti meikä tekee sen, koska en halua mennä tekemään sitä jonnekki koulun jälkeen. Onneksi en oo ainoa, joka tekee sen vasta tiistaina. Jos olisin niin kuolisin.
Haluan sen äkkiä alta pois ..

AMOR ESA.