Kyllä se niin on, ettei tää paska tottele mua. Monta päivää yrittäny tunkea/tehdä itse tänne ulkoasua, mutta aina tää alkaa valittaan jotain. No ihan sama. Pakko tyytyä tähän. Joskus sitten tungen jonkun toisen. Muahaha.
No ihan sama. Olipas kivaa koulussakin. Matematiikan valtakunnallinenkoe. Hah.. Oli sitä kiva tehdä, kun melkein nukahti. Ihmiset on niin ihania. ON JOO!
Sai taas nauraa kun luin netistä, että Suomi sai turpaa Azerbaidzhanilta jalkapallossa. Muahaha. Jotenkin vaan en vaan tue Suomea paljon missään, enää.
Lähden lauantaina niin KAUAS lomalle. Posiolle ! Vuhuu. Aika kaukana joo, mutta ei se haittaa! 60 km. Ihanaa!
Vois vaikka lähteä kattoon Greyn anatomiaa! Väsyttää. Mitähän täällä taas selitän ku meikääki ihan kiinnostaa. Joku vähän kaljoissaan oleva ukko kävi tossa ovella kyselemässä jotain, että missä asuu joku mies joka soittaa harmonikkaa? Vai mitä lie.. Ja minähän osaankin vastata siihen. No äiti sitte sepitti sille jotain ja sitte se oli vissiin menossa mummonkin luo, mutta kai se sitten meni jonnekkin muualle. Parempi vaan tai meikä lyö sitä kaulimella. Olipas hauskaa. Koiraki nauraa tossa vieressä.

Huomenna torstai, HAH! Uskonnonkoe perjantaina.. No ei jaksa lukea. Pakko! KIINNOSTAA. Idols on huomenna, LOL! Nyt menen, ois pitäny mennä jo puoli tuntia sitten, mutta jotenkin niin innostuin vaan kirjoittamaan tänne jotain sontaa.

Häiritsen teitä varmasti huomenna lisää :))

- Hannele