Siis jos suoraan sanotaan NIIN LOL!

Oikeesti ! Muahaha, yks mein koulun avustaja on niin .. VÄKIVALTANEN! :DDDD Ois voinu samantien senkin erottaa niin ois päästy siitäki, kun se kuulemma aikoo vielä tunkea mein kanssa samalle luokkaretkelle. Kukaa haluu sitä sinne? Ei kukaan. Aina ku sitä kysytään opettajalta ja se sanoo että se tulee, niin kuuluu oikein syvä huokaus.
Joo. Uskonnonkoe huomenna, siihenkin jaksaa harjotella. No vedin yli kaks tuntia putkeen niin saa riittää ja jos tulee joku paska numero, niin tulkoot. Uskontoa en tartte mihinkään ku en oo alkamassa miksikään papiksi. Iha sama, vois mennä ulos ku on niin hyvä ilma. Täälläki niin kuuma ku ollu vaan sisällä puol kolmesta asti. Hmm. Ihanaa, Posiolle viikonloppuna :DD Muahaha. Onneksi huomenna pääsee jo kaheltatoista kotiin, tartte olla yhteen ku oltiin tiistaina yks tunti ylimäärästä koulussa.
Nyt tässä vois vaikka vähän muokata musiikkia. Kivaa, tai mennä ulos. No en tiiä. Konetetaan nyt tässä ihan kunnolla. Mut häädetään tästä kumminkin johonki aikaan ulos.

Muahah! Koko ajan tungen joka kohtaan muahaha. kjsKL :DDD No ei haittaa. Minkäs itselleni mahdan. Oon niin seko <: DKASKKLÖF jsklsldj :DDD
Vitsit, ootan Rukan kisoja<3 :> Ne on kyllä vasta marraskuussa, mutta aina pitää olla jotain mitä oottaa. Iha sama, saa senkin kukin ymmärtää miten haluaa. Mein luokkarahastossa on 2 euroa rahaa? Oho, katoin vähä väärin! No ei se haittaa vaikka oiskin! Eipähän päästäis minnekkään, eikä tarttis kestää sitä yhtä siellä.

Nojaa. Onpas kaunis ilma. NO PAKDAKLS.C Kuinnkahan monta kertaa oon tonki jo sanonu tässä tekstissä! Antaa olla. Ikkuna kiinni, täällä on kylmä.
Nyt repesin:DDD Idols Kristiina ON NIIN HOTTIS!! :D:D:D Muahahaa. On joo todella. Lähtee tänään kotiin, jos ei niin ei sitte. O_O Jihaa. Haluun pihalle, kelloki jo muka puoli seittemän. :O Kohta vois vaikka mennäkki. Kuha nyt ennen kaheksaa saa aikaseksi lähteä käymään jossain, niin se ois jo hyvä. DODI! Sainpahan nyt lenkkikaverinkin tuosta niin hyvä tuli. Kiva, kohta siis ulos -->>

Hmmps. LCKÖSDLÖ.  :DDD Oikeesti, naurattaa vielki se koulunavustaja! Oikeesti, kunnon ... Kyllä täällä haisee. :S No iha sama. Nyt vois taas lopettaa tän jauhamisen täällä ja häiritä teitä vaikka joskus taas lisää. Mutta millon? HUOMENNA :DDD Koiraki tuli tohon. Jes. Varmee haluu jo ulos.kldskalöskävö.

JOO,MUTTA TERPPA VAAN TEILLEKKI :>>

- Hannele